PVC vindu i Vestfold

PVC vinduer er en stadig mer populær løsning for hus og leiligheter. Vi slipper og tenke på skraping og maling av vinduer, og det er i tillegg rimeligere enn trevinduer. Vi leverer ulike typer både med tanke på isolasjonsverdi og utseende. Gi oss gjerne beskjed om hvilken type bolig/hotell/garasje/uthus du trenger vindu til når du ber om et tilbud, så priser vi den som er mest aktuell til ditt behov.

Fordeler som gjør PVC vinduer populære:

  • Motstand mot destruktive værforhold
  • Motstand mot mugg og insekter
  • Lang holdbarhet
  • Vedlikeholdsfritt
  • Ikke brennbart
  • Relativt lav pris
  • Mange fargemuligheter

PVC VINDUER:

– Drutex IGLO LIGHT – vinduer med moderne design som gir stor lysmengde, og har utmerkede parameter innen følgende områder: energibesparing, vannmotstand, luftmotstand og luftpermeabilitet. Disse vinduene er innadslående.

– Drutex IGLO ENERGY CLASSIC -moderne design, avansert teknologi og høy energieffektivitet, som gir lavere oppvarmingskostnader. Disse vinduene er innadslående.

– Drutex IGLO 5 CLASSIC – er kjennetegnet av god varmeisolasjon som begrenser varmetapet, og til en attraktiv pris. Disse vinduene er innadslående

– VEKA – Vi har også en variant i pvc som har utadslående vindu. Her kan du velge mellom feks. toppsving som kan åpnes helt rundt eller feks. topphengslet som åpnes utover, men som ikke kan snus rundt – du varierer selvsagt åpningsmuligheter etter hvilket rom og etasje du skal ha vinduer i. Toppsving er praktisk der det er enklere å vaske vinduer fra innsiden. Topphengslet er et rimeligere alternativ, og fint å bruke i 1. etasje hvor du enkelt kan vaske vinduene fra utsiden.

–  Takvindu, Reset. 4 lags glass med uverdi 0,79, og det raskeste takvinduet og montere! Se mer om Reset takvindu her.

Iglo LightIglo Energy ClassicIglo 5 ClassicVeka

TILLEGG

Det er mange tillegg man kan velge på de forskjellige vinduene. Noen av de mest vanlige er:

Barnesikring i håndtaket?
Vil du ha standard hvit farge? Eller velge blant 96 RAL farger?
Ventil?
Selvrensende glass?
Sotet glass?